viernes, 31 de julio de 2015

Consells del cuiners a la cuina (1)




En un o un altre moment, ens trobem amb petits problemes en la cuina. Els mestres cuiners, per la simple experiència que atorguen els anys de professió, s'han trobat, sens dubte, en les mateixes situacions alguna vegada. I, clar, l'experiència acumulada els ha portat a trobar la solució al seu problema. Heus aquí uns senzills consells; n’anirem donam més dia a dia…



Pelar l'alvocat
Per pelar de manera fàcil un alvocat, l’escalfeu alguns minuts entre les mans. La seva pell es desprèn pràcticament sola.

Conservació de la llimona
Per a conservar les llimones fresques durant unes setmanes, les submergirem en un gibrell d'aigua fresca que es renovarà tots els dies. Així no es dessequen com a l'aire lliure. Per conservar la llimona que se li ha llevat pell groga sense que s'endureixi, l’enterrarem acuradament en un recipient que contingui sal. Caldrà reservar-ho preferentment per a les preparacions salades.

Rentar les maduixes
No llevar les cues de les maduixes abans de rentar-les, així evitem que l'aigua entri en el seu interior i perjudiqui el seu sabor.

Amanida de fruites
En una amanida de fruites, un raig de suc de llimona realça els diversos perfums. El mateix succeeix amb els sorbets de fruites.

No hay comentarios:

Publicar un comentario