lunes, 29 de febrero de 2016

Tretze aliments perfectes per aprimar sense fer exercici

En teoria, haurien d'estar presents en tots els menjars
Des de lluny i encara a falta per estrenar-se la primavera, la veritat és que es pot ja ensumar que s'apropa l'estiu i és qüestió d'anar preparant-se per tal d’agafar el pes adequat i recuperar-nos d'aquesta deixadesa que comporta el temps hivernal, per allò de portar la roba més folgada que quan la calor ens aclapara. I què millor que trobar una llista d'aliments sans per aconseguir que ens quedi una figura estupenda per lluir per la platja i la piscina. 
Existeixen nombrosos aliments que ajuden a reduir la panxa sense haver de fer grans esforços. El portal SportLife ha assenyalat que l'ideal per perdre pes és que sempre hi hagi tres d'aquests aliments en els menjars i almenys un quan es pica alguna cosa entre hores.

Oli d'oliva verge extra. És clau en la dieta mediterrània i una de les principals fonts d'àcids grassos monoinsaturados, ideals a l'hora de reduir el colesterol i enfortir el sistema immunològic.
Alvocat. Igual que l'oli d'oliva, aquesta fruita és rica en àcids grassos monoinsaturados, així com en vitamina I. A més, ajuda a controlar l'apetit.
Fruita seca. S'ha de consumir sense torrar o salar. També es rica en àcids monoinsaturados i molt bona a l'hora de construir múscul.
Civada. Aliment molt útil a l'hora d'augmentar l'energia. La civada conté testosterona, així que a més d'augmentar l'apetit sexual, ajuda a generar múscul.
Cereals integrals. Aporten gran quantitat de fibra i regulen el trànsit intestinal. Una altra de les seves qualitats és que atipen i omplen, per la qual cosa s'eviten temptacions que no ajuden a l'hora d'aprimar.
Espinacs i vegetals similars. Són molt bons per prevenir malalties com el càncer. Són una gran font de vitamines i antioxidants, al mateix temps que ajuden a combatre l'envelliment.
Fruits vermells. Són una gran font de vitamines. Cal menjar sempre els productes de temporada i sense llevar la pell, per aprofitar al màxim tots els seus beneficis.
Ous. Aporten grans quantitats de proteïnes i vitamines B12 i A. Igual que altres productes de la llista, té un paper molt important a l'hora d’atipar.
Làctics. A més d'una gran font de calci, són un producte ideal per combatre el greix abdominal.
Llegums. Ajuden a reduir l'alt contingut en greixos del sistema digestiu. Però els seus beneficis no es queden aquí, ja que també són riques en proteïnes i ferro.
Peixos blaus. El peix blau conté àcids grassos omega 3, que redueixen la quantitat de greix emmagatzemat després dels menjars.
Carns magres. Les carns magres, al costat del pollastre i al gall dindi, són riques en proteïnes, ferro, fòsfor, potassi o vitamines B6 i B12.
Iogurt. Aquest producte té un alt contingut de bacteris vius. Per evitar acabar amb aquests organismes, s'ha de consumir el iogurt sense cap tipus d'edulcorant. El iogurt ajuda a enfortir la flota intestinal, així com a millorar la digestió o a reduir els gasos després dels menjars.

No hay comentarios:

Publicar un comentario