martes, 19 de abril de 2016

Com es prepara el menú del Governors Ball, a la gala dels Oscar

Foto: Wolgang Puck Catering 

La gastronomia és la gran protagonista en la més enlluernadora festa entre les moltes que se celebren a Hollywood, que és, sens dubte, el lliurament dels premis ‘Oscar’. Una vetllada en la qual tot es prepara mil·limètricament perquè res falli; i un dels preparatius més cuidats és el del sopar, per la qual el veterà xef Wolgang Puck es llueix any rere any, i així en els vint-i-dos últims, el seu ‘Menú dels estels’.



Així és com funciona un preparatiu gastronòmic tan important:
Tot es prepara minuciosament amb molta antelació. Es coneix com el menú del Governors Ball, i és la festa que se celebra després dels premis.
És una festa per la qual passen més de 1700 convidats. No s'ofereixen creacions massa noves però destaca l'especial cura a oferir alternatives sense gluten, sense làctics i per vegans.
Així es va preparar el d'aquest any 2016: El menú es va organitzar en diverses seccions, començant per la pre-festa amb aperitius com crostini de brioche amb filet mignon, mousse de salmó sobre cogombre, amanides, còctel de llagostins, temakis de tonyina i mini pizzes. El menú degustació en si mateix es va dividir en sis grans apartats: Hors d’Oeuvres, aperitius, sushi i marisc, plats calents, plats freds, buffet de xocolata -llarguíssim-, dolços vegans sense gluten i petites postres.
El xef no va escatimar en despeses a l'hora de recórrer a ingredients de luxe com el caviar, pescats de qualitat, tòfona negra, formatges d'importació o carn de Wagyu, i molts dels plats van ser, en realitat, interpretacions lliures d'aquests plats quotidians que tant agraden als nord-americans, l’anomenada ‘comfort food’ que també sedueix als estels.
Però, per descomptat, així són els estels, no van faltar la pizza, les hamburgueses, les patates fregides o els macarrons amb formatge.



No hay comentarios:

Publicar un comentario