lunes, 31 de agosto de 2015

Consells del cuiners a la cuina (2)


En un o un altre moment, ens trobem amb petits problemes en la cuina. Els mestres cuiners, per la simple experiència que atorguen els anys de professió, s'han trobat, sens dubte, en les mateixes situacions alguna vegada. I, clar, l'experiència acumulada els ha portat a trobar la solució al seu problema. Heus aquí uns senzills consells; n’anirem donam més dia a dia…



Bunyols
Si desitgem alleugerir la pasta dels bunyols li afegirem mig got de cervesa per cada quatre racions. També es pot utilitzar una culleradeta de llevat.

El preu dels congelats
Comprar productes congelats resulta molt pràctic, però hem de ser conscients que paguem el producte fins a un 250 % més car en alguns casos. Per obtenir un quilo de verdura congelada, per exemple, es necessiten: 2,500 kg. de patates,  2,500 kg. de coliflor, 1,300 kg. de mongetes verdes, 1,700 kg. d'espinacs, 2,000 kg. de pastanagues. I així successivament…

Els magrets d'ànec
A l'hora de comprar els pits o supremes d'ànec cal fixar-se bé en les etiquetes. Si hi figura la paraula magret, són d'ànecs encebats; si consta filet de canard (filet d'ànec), són d'ànec normal sense encebes. En tots dos casos el gust és diferent.

Muntar clares
Si les clares d'ou no munten es pot deure a diverses raons: la cubeta del batidor té grassa o bé hi ha fragments de rovell en les clares dels ous.

Nata líquida en les salses
Si hem d'addicionar nata líquida o crema de llet en una salsa, no deixem mai que bulli perquè s'espessiria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario