
A la vista dels resultats, es pot deduir que la majoria dels vins negres nord-americans tenen un sensible nivell d'arsènic, gairebé el triple que l'aigua potable; no obstant això, un altre estudi que tracta sobre l'exposició dietètica total a l'arsènic a través de diferents begudes i aliments, conclou que els riscos per a la salut derivats del consum d'aliments i begudes que continguin aquest element tòxic depèn de la suma total de la ingesta de tots els aliments que ho contenen, com per exemple les barretes de cereals o l'arròs. Si s'abusa del vi i se suma al consum d'arròs, suc de poma, mariscs… la suma total d'arsènic ha de tenir-se en compte (si aquesta suma per consum és freqüent) en constituir un risc potencial per a la salut.
Algunes associacions de consumidors i altres organitzacions, consideren que la mateixa regla s'hauria d'aplicar a totes les begudes, no importa el tipus de líquid o aliment que sigui sempre que contingui aquest element tòxic
En molts casos l'arsènic arriba de forma natural a la cadena alimentària, a través dels agents mediambientals com pot ser la pluja o el vent que erosionen les roques que contenen aquest metal·loide tòxic i que acaba accedint a l'aigua i a la terra, per la qual cosa es podria dir que és irremeiable la seva presència en
No hay comentarios:
Publicar un comentario