jueves, 8 de octubre de 2015

La revolució polifenólica del xef Mario Sandoval




San Sebastiàn  Gastronómika - Crònica de la jornada

El xef madrileny presenta la gamma d'extractes polifenólicos Vinesenti, de la seva creació.
Perfectes com a substitutius de la sal, aporten un sabor nou a la cuina i tenen poder antioxidant.


El xef Mario Sandoval ha estat present al congrés Sant Sebastià  Gastronomika per a presentar una nova gamma de productes en els quals ha estat treballant els últims quatre anys. Són les tres varietats de polifenoles, els compostos bioactivos extrets de la pell del raïm que estan cridats a ser actors importants de la nova cuina "com a substitutius de la sal", per exemple, amb el component saludable exigible: la sensibilitat nutricional de l'alta cuina. Un producte innovador, un sabor nou que evoca a quant envolta al vi".
Vinesenti és el nom comercial de la materialització del treball multidisciplinari desenvolupat per Sandoval. Amb tres productes diferents (Vinubo, procedent de raïm blanc de la varietat Verdejo i Vinius i Vineterra, de raïm negre de la varietat Tempranillo), aquests extractes polifenólicos antioxidants "il·luminen salses, aporten consistència, augmenten la esponjosidad o potencien sabors" -en paraules del propi cuiner-.

No hay comentarios:

Publicar un comentario