jueves, 24 de septiembre de 2015

Festa de la Cervesa Barcelona 2015



Del 2 a l'11 d'octubre se celebra la Festa de la Cervesa, més coneguda com Oktoberfest, a Barcelona.



L’Oktoberfest és una tradicional festa popular creada a Munic l'any 1810, convertint-se en la festa més gran del país alemany i una de les de major afluència a nivell mundial.
La festa barcelonina, que segons l'organització està dissenyada al més pur estil alemany, tindrà lloc del 2 a l'11 d'octubre a la Plaça Univers de la Fira de Barcelona a Montjuïc. Per a això s'està preparant una gran carpa de 4.500 m2, i entre moltes altres coses, es podrà gaudir d'atraccions per a nens i majors, de música polca en directe, d'actuacions de Dj’s, de concursos i moltes sorpreses.
La cerimònia d'inauguració tindrà lloc el 2 d'octubre a les 17:00 hores, moment en el qual s'obrirà el primer barril de cervesa, un símbol de l'inici dels deu dies de la festa. L'accés al recinte és gratuït, però limitat, per la qual cosa els interessats a asistir-hi hauran de realitzar la reserva d'una taula, es pot fer de forma anticipada i gratuïta a través de la web de l'esdeveniment.

Els pares que acudeixin a la festa amb els nens podran estar tranquils perquè segurament ho passaran molt millor que ells, doncs hi ha una zona lúdica de més de 3.000 m2 que també comptarà amb atraccions per a adults, i es realitzaran moltes activitats a preus populars.

Les varietats de cerveses presents en la fira, les promocions, els horaris de cada dia, com participar en els concursos, com reservar taula, la capacitat de les taules, com abonar les consumicions, els expositors que hi haurà… si teniu aquestes o altres dubtes per organitzar vostra escapada a la festa d'octubre de Barcelona, podeu accedir a la web i trobareu resposta i el contacte de l'organització. http://www.oktoberfest-barcelona.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario