jueves, 17 de septiembre de 2015

Gaudeix un exquisit ‘secreto ibèrico’ a LA VILA






El ‘Secreto Ibèrico’, també conegut com a creuera (cruceta), és una peça del porc ibèric que es localitza entre la cansalada i la paleta, sent de primera qualitat el tall proper a l'espatlla (més magre) i de segona qualitat el proper a la cansalada (per la seva major quantitat de greix).


Encara que sempre ha estat un tall exquisit i ben conegut pels experts en la matèria, per al públic en general ha resultat un mos desconegut i un autèntic secret gastronòmic, com el seu nom indica. Avui dia està de moda i passa per ser, al costat del Pernil Ibèric, una de les peces més demandades, i la majoria dels xefs han preparat aquestes exquisides carns en alguna ocasió.
El ‘Secret Ibèrico) es caracteritza pel seves perfectes vetes transversals, que li aporten un insuperable sabor i aspecte brillant una vegada cuinat. En ser una carn que es troba entre l'extremitat anterior del porc i la ‘panceta’, la seva quantitat de greix infiltrat en magre és molt alta resultant una peça molt agraïda tant a la brasa com a la planxa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario